juni 12, 2020

Bedste hosting i 2020

Efter at have været kunde hos flere hosting selvskaber og senest Hostgator synes jeg at jeg ville dele min helt igennem fantastiske oplevelse som jeg har haft med SitegroundSiteground er et hosting selvskab som hvis man søger på nettet er på næsten alles top 3 liste over bedste hosting selvskaber men hvorfor ?

Jo Siteground sammen med wordpress fungere nemlig helt fantastisk! Nu har jeg i mange år gjort brug af Hostgator der er en rigtig fin hosting hvis man kun har 2-3 hjemmesider. Efter at SivMedia fik flere kunder er vi derfor skiftet over til siteground. Efter at vi rykkede vores wordpress sider er vores loading tid faldet med ca 1,5 sek.

Det er utrolig vigtigt at når man vælger sin hosting at man vælger en udbyder der kan levere en hurtig hastighed da det hjælper på din SEO optimering på din hjemmeside.

Er siteground begyndervenligt ? 

Jeg var meget overrasket over hvor nemt det var at rykke over til Siteground. Der er en lille guide på forsiden når du er logget ind der viser dig mere eller mindre hvor du kan finde alt.

Man skal lige vænne sig til at Siteground ikke gør brug af Cpanel. De har lavet deres eget system og det fungere bare perfekt. Som sagt gik vi her hos SivMedia fra Hostgator til Siteground og hos Hostgator der gør de brug af det meget velkendte Cpanel. 

Jeg vil dog sige at efter en lille uges tid så var jeg blevet så glad for det nye administrative system som siteground har at jeg på ingen måde har set tilbage på Cpanel.

At rykke mine hjemmesider var også utrolig simpelt. Siteground tilbyder (alt efter hvilken pakke du vælger) at rykke din hjemmeside for dig. Vi valgte dog at rykke vores hjemmesider manuelt da det var hurtigere for os. Det er dog et rigtig fint tilbud hvis man ikke er helt sikker på hvordan man rykker sit domæne og dens indhold til sin nye hosting.

Siteground tilbyder webmail med i deres pakker. Det er super simpelt at sætte op vi brugte omkring 1 minut på at oprette vores mails igen og uploade vores gamle mails til vores nye server.

Siteground tilbyder SSL til din hjemmeside. Det er i dag utrolig vigtigt at man har et SSL certifikat på sin hjemmeside. Heldigvis så tilbyder Siteground i vores pakke vi har hos dem GRATIS SSL til alle vores hjemmesider. Så alle vores kunder der har hosting hos os er sikre på altid at have SSL på deres hjemmeside.

Kunne du tænke dig at tjekke sitegrounds pakkeløsninger ud så klik på dette link underOBS: Vi modtager en lille kommission hvis du gør brug af dette link)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ølbycenter 69 4600, Køge
51 21 67 60
CVR: 36871660
Mandag - Fredag 09 - 15
searchenvelope-ophone-squarebriefcasetruck linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram